Selvbetjening

Vi opfordrer alle patienter til at oprette sig som bruger i e-portalen.

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her på siden, får du mulighed for at

 

  • Bestille tid
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen
  • Læse beskeder fra lægen

 

Email-konsultationer er beregnet til enkle, konkrete forespørgsler af ikke-hastende karakter.

Vær derfor opmærksom at email-konsultationer ikke skal benyttes til akut opstået sygdom. I så tilfælde kontakt klinikken telefonisk.

Du kan forvente svar på email konsultationer indenfor 5 hverdage.

 

 

Du kan læse nærmere om brugeroprettelsen herunder:

 

Brugeroprettelse

 

Tryk på “ePortal login” på denne side. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Børn skal oprettes i egen CPR nummer, så informationerne lander i barnets journal og ikke i forældrenes.